Bornholms - Børnefys

Kirkedalsvej 4, Rutsker, 3790 Hasle

Ny Tid Healing


Healing

 

 

Hvad er Healing?

Ordet Healing er et låneord fra engelsk, hvor ordet healing betyder ”helbredelse”, ”helende” eller ”at hele”.

Healing er en behandlingsform, baseret[C1]  på overførelse af en universel, altgennemtrængende livsenergi – den samme energi, som frembringer og opretholder alt lid i universet. Igennem behandlingen søger jeg som healer, at skabe balance i din energi ved at jeg overfører udefrakommende energi via mig selv til dig. Din krop er nu i stand til at forløse de blokeringer i energisystemer, som er hæmmende for helbredet.

Healing skaber derved balance og harmoni i kroppen, fred i sindet, styrker og støtter immunforsvaret, ligesom den hjælper mod stress.

Healing er ligeledes en effektfuld behandling på højt blodtryk, hovedpine, spændinger, mavelidelse, kredsløbsforstyrrelser, depressioner, angst og meget mere.

 

Hvordan foregår det?

Healingen kan både foregå ved at du ligger dig på en briks med et tæppe over dig, hvorefter jeg holder hænderne direkte på din krop i en serie positioner. Healingen kan også foregå uden at jeg rører dig.

Det er meget forskelligt, hvad du mærker under healingen. Nogle mærker varme/kulde eller en prikken/stikken. Andre ser farver og endnu andre falder i søvn. Det har ingen betydning for effekten af healingen, om du mærker noget eller ej.


 [C1]


Healing